Home
Contact
Aanmelden
Close-up graan

over ons

PRIVACY EN TOEGANKELIJKHEID

Hart voor Klimaatzaken neemt uw privacy serieus. Deze privacyverklaring geeft u een helder overzicht van welke persoonsgegevens wij verwerken, hoe wij met deze persoonsgegevens omgaan en geeft ook zo duidelijk mogelijk aan waarom wij deze verzamelen. Daarnaast streven wij naar een optimale toegankelijkheid voor mensen met een beperking. In de toegankelijkheidsverklaring kunt u daar meer over lezen,

Hart voor Klimaatzaken is een initiatief van de Duurzaamheidskring Ridderkerk. Steeds meer burgers en partners dragen hun steentje bij aan duurzaamheid: van het opwekken van duurzame energie tot het verduurzamen van de bedrijfsvoering. De Duurzaamheidskring Ridderkerk is het open netwerk van Ridderkerkse bedrijven, (gemeentelijke) organisaties, verenigingen en inwoners dat zich inzet voor een sociaal en economisch duurzamer Ridderkerk.

Het bestuur van de Duurzaamheidskring Ridderkerk organiseert 3 tot 4 bijeenkomsten per jaar, zodat aanwezigen en deelnemers elkaar kunnen ontmoeten en kennis en ervaring kunnen delen ter bevordering van een duurzaam Ridderkerk. De essentie is dat door samenwerkingen binnen de Duurzaamheidskring Ridderkerk duurzame doelen sneller en vaker bereikt worden dan wanneer iedere organisatie of persoon dit op eigen kracht doet. Samenwerken kan bijdragen aan verfrissende ideeën en het van de grond krijgen van duurzame initiatieven.

Het gaat hierbij niet alleen om het verminderen van CO2-uitstoot en het besparen van energie, maar ook over het verbeteren van de sociale samenhang.

Heeft u vragen over deze website, of een tip ter verbetering van deze website?
Dit kan via mandy@schinkelshoekcommunicatie.nl

Dronefoto Ridderkerk