Home
Contact
Aanmelden
Dronefoto Ridderkerk met bonenstaken

Is uw duurzame idee €2500 waard?

Woont en/of werkt u in Ridderkerk, Barendrecht of Albrandswaard en heeft u een duurzaam idee of al een project of activiteit uitgevoerd in een van deze gemeenten? Geef u op voor de Duurzaamheidsprijs.

De Duurzaamheidsprijs is onderdeel van de Duurzaamheidsweek wordt gehouden van 23 tot en met 30 oktober 2021. Op zaterdag 30 oktober zal de week worden afgesloten met de Duurzaam Wonen Beurs op een nader te bepalen locatie. Dit is ook de locatie waar de Duurzaamheidsprijs zal worden uitgereikt. De entree voor de locatie en de beurs is gratis.

Meer bekendheid aan lokale duurzame initiatieven
Het doel van de Duurzaamheidsprijs is om bekendheid te geven aan lokale initiatieven van inwoners en organisaties die bijdragen aan een duurzame samenleving.  Alle deelnemende initiatieven zullen na de uitreiking een vermelding krijgen. Het is een aanmoedigingsprijs die ook past bij het thema van Duurzaamheidsweek 2021: #welkvoorbeeldgeefjij? Het winnende initiatief ontvangt een cheque ter waarde van €2500,- (per gemeente). Voorwaarde is, dat dit bedrag moet worden besteed aan het opzetten of door-ontwikkelen van het duurzame initiatief. De experts van de Duurzaamheidskring Ridderkerk, het Duurzaamheidsnetwerk Barendrecht en het Energie Collectief Albrandswaard beoordelen de inzendingen. 

Aanmelden 
Kunt u wel een financieel extraatje voor uw initiatief gebruiken? Kijk dan op Duurzaamheidsprijs | Onze toekomst is duurzaam voor de voorwaarden en het aanmeldformulier. U kunt zich aanmelden tot en met dinsdag 14 september 2021.

Dronefoto Ridderkerk