Home
Contact
Aanmelden

Innovation Board

De Innovation Board Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk is een samenwerking tussen ondernemers, onderwijs en gemeenten. De Board biedt ondersteuning door kennis, netwerk en geld. Hoofddoel is het versterken van de lokale economie in de drie gemeenten.

Steun in de rug bij innovatie voor ondernemers
De Innovation Board biedt ondernemers steun bij hun innovatieplannen. De Board beschikt over veel kennis, een groot netwerk en een pot met subsidiegeld. Zoekt u als ondernemer een sparringpartner om over uw innovatieplannen door te praten? Heeft u behoefte aan een netwerk om uw idee een stap verder te brengen? Of is een financiële bijdrage net dat steuntje in de rug dat u nodig heeft?
Ga naar aanvraag ondersteuning en/of subsidie innovatie

Kennis
De leden van de Innovation Board zijn ondernemers met een passie voor innovatie. Zij delen hun kennis graag met andere ondernemers uit de regio.

Netwerk
De Innovation Board is de spin in het web in een netwerk van innovatieve bedrijven, (hoge)scholen/universiteiten en overheden. Via dat netwerk kunnen partners elkaar makkelijk vinden. De Board organiseert events en netwerkborrels. Hier krijgen vernieuwende ideeën van ondernemers een podium. De Board doet ook zijn best om innovatieve startups te verbinden aan bestaande bedrijven in de regio.

Geld
De Innovation Board zoekt manieren om innovatieve projecten financieel te ondersteunen. Daarbij beschikt de Board over subsidiegeld uit de MKB-deal van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat.

Ondernemers in de Innovation Board
Van links naar rechts: Richard Snel (Alprokon Aluminium), Dineke van Meeuwen (Loods38), Ger Visser (Accountantsbureau Visser & Visser), Gerard Langenberg (Gemini College)

Contact
Contact
LinkedIn: Innovation Board Community- Barendrecht, Albrandswaard, Ridderkerk

Project Innovatie High Five
Algemeen
Dennis Rietveld
E-mail: d.rietveld@ridderkerk.nl
Telefoon: (0180) 698 296 of 06 - 15004641

AGF
Gertjan Verstoep
E-mail: g.verstoep@bar-organisatie.nl
Telefoon: (0180) 451209 of 06 - 51016936 Bron: https://www.ridderkerk.nl/innovation-board

Dronefoto Ridderkerk