Home
Contact
Aanmelden
getekende lamp

Innovatie High Five

Het programma Innovatie High Five is een samenwerking tussen ondernemers, onderwijs en gemeente. Doel: innovatie in Ridderkerk samen een stap verder brengen. Ridderkerk trekt binnen het programma samen op met buurgemeenten Albrandswaard en Barendrecht. 

Steun in de rug bij innovatie voor ondernemers
De Innovation Board Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk biedt ondernemers steun bij hun innovatieplannen. De Board beschikt over veel kennis, een groot netwerk en een pot met subsidiegeld. Zoekt u als ondernemer een sparringpartner om over uw innovatieplannen door te praten? Heeft u behoefte aan een netwerk om uw idee een stap verder te brengen? Of is een financiële bijdrage net dat steuntje in de rug dat u nodig heeft?

MKB-deal
De MKB-deals (van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat) ondersteunen het brede midden- en kleinbedrijf om ook in de toekomst succesvol te blijven ondernemen. Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk doen mee met het programma BAR Innovatie High Five. In totaal investeren de drie gemeenten en het ministerie met de MKB-deal € 200.000 volledig in innovatie.
- Lees het digitaal magazine over de MKB-deal.
- Bekijk hier de video.

Dronefoto Ridderkerk