Home
Contact
Aanmelden
Bomen

Doe mee met de Duurzaamheidsweek in Barendrecht en Ridderkerk

Van zaterdag 23 oktober tot en met zaterdag 30 oktober vindt de Duurzaamheidsweek plaats in Barendrecht en in Ridderkerk. Het thema is 'Welk voorbeeld geef jij?' Vanuit de gemeente betrekken wij jeugd, jongeren, hun (groot)ouders, ondernemers en alle andere geïnteresseerde inwoners bij hun leefomgeving. We vragen hen hoe duurzaam ze leven en of ze een positief voorbeeld voor hun omgeving willen en kunnen zijn.

Doe mee met de Duurzaamheidsprijs en win €2.500,- voor jouw lokale, duurzame initiatief!
 Heb jij een duurzaam initiatief? En wil je deze ontwikkelen of verder uitbouwen? Woon en/of werk je in Albrandswaard, Ridderkerk of Barendrecht en heb je een duurzaam idee of al een project of activiteit uitgevoerd? Geef je dan op voor de Duurzaamheidsprijs. De prijs is per gemeente te winnen en is onderdeel van de Duurzaamheidsweek. Lees hier alles over de Duurzaamheidsprijs!

Kom naar de Duurzaam Wonen Beurs op zaterdag 30 oktober
Deze beurs wordt georganiseerd door de gemeente Barendrecht, gemeente Ridderkerk en de lokale Rabobank. De beurs vindt plaats in het Van der Valk hotel in Ridderkerk. Meer informatie volgt.

Meedoen met jouw bedrijf? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden
De Duurzaamheidsweek is jouw kans om je duurzame bedrijf te laten zien aan de inwoners. Interesse gewekt? Stuur een bericht naar Edo van Baars van de BAR organisatie via e.v.baars@bar-organisatie.nl om je idee of bijdrage vorm te geven tijdens de Duurzaamheidsweek in een van de twee gemeenten. Deelname aan de Duurzaamheidsweek is kosteloos.

Samen maken we een succes van de Duurzaamheidsweek 2021 en hopelijk betekent dit ook de start van een mooie jaarlijkse traditie!

bron: onzetoekomstisduurzaam.nl/duurzaamheidsweek

Dronefoto Ridderkerk