Home
Contact
Aanmelden
Dutch Fresh Port

Dutch Fresh Port
online op 29 oktober van 16.00 - 18.00 uur

Dutch Fresh Port houdt donderdag 29 oktober de netwerkbijeenkomst Dutch Fresh Port, what’s in it for me? Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen is het event digitaal!

Onder leiding van dagvoorzitter Martijn de Greve beloofd het een inspirerende, energieke en verrassende middag te worden! Met als opbrengst dat de deelnemers helemaal bijgepraat zijn over wat er in het gebied gaande is.

PROGRAMMA
De netwerkbijeenkomst duurt van 16.00 tot 18.00 uur.
Opening – Door Adri Bom, gedeputeerde van de provincie Zuid-Holland, samen met Tanja de Jonge en Arnoud Proos van de gemeente Barendrecht en Johan in ’t Veld en Thijs van den Heuvel, ondernemers op Dutch Fresh Port
Inspiratie – Korte film over Dutch Fresh Port
Duurzaam bedrijfsterrein – Met Maarten van Hamburg (Bakker Barendrecht), Nic Jooste (Immersed) en Johan in ’t Veld (VBO Fresh World)
Verbinding en mobiliteit – Met Freek Brilleman (BeSCOPE/Rotterdam Business School), Michel Jansen (Total Produce) en Pieter Berkman (Berkman)
Introductie campusvorming Dutch Fresh Port – Door Gert Kant, Lentiz
Start van een innovatiehub voor alle bedrijven op Dutch Fresh Port – Door Jaap Nijsse
De (on) mogelijkheden van een Reefer hub – Door Michiel Jak

AANDACHT VOOR
Loods38; de truckparking; het ontwikkelen van een reefer hub; uitblinkers op Dutch Fresh Port én de uitreiking van de AGF-bedrijfsenergiescan ter waarde van € 10.000,00!

AANMELDEN
Meld u via info@dutchfreshport.eu aan voor deelname aan de online livestream. U krijgt dan een link waarmee u op 29 oktober aan de bijeenkomst kunt deelnemen. Deelname is gratis voor bedrijven op Dutch Fresh Port.

Dronefoto Ridderkerk